За ЕВЕРТЛАК ООД

За нас

Фирма ЕвертЛАК ООД е българска фирма с над 25-годишен опит в лаковите покрития, и над 15-годишен опит при покритията във вакуумна и PVD среда. Разполагаме с 4 400кв.м. разгъната площ, и над 16дка. дворно място, специално оборудвано с машини и съоръжения за бързо, качествено и рентабилно производство.

Разполагаме с изцяло нови производствени сгради, като през 2010 г. бе пуснат в експлоатация нов корпус, в  който бяха монтиран най-новите и съвременните вакуумни агрегати.

Сертифициране по ISO 9001:2015

На 10 декември 2010 г. фирмата е сертифицирана със сертификат за управление на качеството ISO 9001: 2015 от фирма TUV Rheinland – България.

Фирмата разполага със складова база от над 1000кв.м.

Разполагаме със следното оборудване
– Камери за мокро лакиране, с възможност за лакиране на детайли с максимални размери 1000 мм. х 1000 мм. х 400мм.
– Линейни роботи за мокро лакиране с размери 700Х700Х50 мм.
– Работим с висококачествени еднокомпонентни и двукомпонентни лакове, както и хидро лакове.
– Всяко помещение за лакиране е оборудвано с йонизиращ пистолет за неутрализиране на електростатично напрежение и прах по детайли.
– Разполагаме с няколко пещи за проверка на подробности с различни размери и поддържане на температурата в диапазон от 40 до 70 градуса
– Също така разполагаме и пещи с възможност за работа при температура до 170 градуса.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001: 2015 от TUV Rheinland. Екипът ни се състои от 50 висококвалифицирани работници и специалисти, разпределени в различни цехове, които са оборудвани с камери и роботи за лакиране, оборудване за ръчно лакиране, тампон печат ситопечат и топъл печат специално за фолио. на първо място за нас е качеството на лакираните детайли.

Основните ни клиенти са в сферата на бялата техника (детайли за хладилници, фризери, перални), както и санитарно оборудване за бани – дозатори за сапун, кърпи и ароматизатори. Специализирани сме в лакирането на изделия за военна промишленост , оптични уреди, прибори за нощно виждане, както и различни опаковки за козметика . Също така сме водещи и във възстановяването на авточасти – джанти, рефлектори, и детайли за интериора на автомобилите. При нас можете да намерите електропроводим лак със сертификат за якост, използващ се за екраниране на различни пластмасови детайли  за управление на машини. От чуждите наши партньори е известният производител на каски и очила за ски – Увекс, като в продължение на дълги години ние лакираме за тях за изключително разнообразни модели. Също така можем да изработим сами каски за ски или части за мотоциклети от композитни материали като карбон, арамид и стъклотъкани. Водещо място на българския пазар заемаме и във водотрансферния печат с фолио, с помощта на който можем да преобразим част от интериора на вашия автомобил.